9 februari 2016, Intervisiebijeenkomst

Denk groot, doe klein
Er was deze bijeenkomst geen speciaal programma en dat was heel fijn. Het gaf alle gelegenheid voor degenen die aanwezig waren om te vertellen wat haar bezighoudt of om advies te vragen in bepaalde kwesties. Hoe ga je in een projectgroep om met standvastige mannen die een wel zéér onwrikbare mening hebben? Hoe zijn de sollicitaties van een paar van onze leden gegaan?
Ook vroeg Internationale Vrouwendag op 8 maart onze aandacht. We participeren voor de tweede keer in deze 8 maart bijeenkomst die in Landstede plaats zal vinden. Hoe gaan wij ons als club presenteren en hoe geven we invulling aan de coachingsgesprekken die wij die avond aan vrouwen zullen aanbieden? Wies, Geeske, Toos, Natascha, Fenna en Thera zullen in elk geval aanwezig zijn, anderen sluiten zich waarschijnlijk nog aan.
Er diende zich deze netwerkbijeenkomst spontaan een motto aan: ‘Denk groot, doe klein!’ Hou vast aan je dromen, denk visionair, maar doe tegelijkertijd kleine dingen, maak kleine concrete stappen. Daaruit komen dikwijls de mooiste ontwikkelingen voort.

Wil je een keer een avond bijwonen? Dat kan!

Neem contact op

© Copyright 2015 Vrouwennetwerk Zwolle